+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

BYOD with ITIL

Kort
AlgemeEN
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?

BYOD with ITIL cursusbeschrijving

Onze BYOD training is gebaseerd op de best practice ITIL, die in de meeste organisaties wereldwijd gebruikt wordt voor diverse ICT gerelateerde producten.

BYOD with ITIL

Onze BYOD training is gebaseerd op de best practice ITIL, die in de meeste organisaties wereldwijd gebruikt wordt voor diverse ICT gerelateerde producten. Laat u niet overtuigen hiervan af te stappen. ITIL voldoet aan alle criteria om met deze “technology push” om te gaan. Het doet voorstellen om nieuwe producten als tablets en smartphones in een professionele omgeving te overwegen, de diensten van deze apparaten op een goede manier te ontwerpen, op een gecontroleerde manier te implementeren en op een effectieve en efficiënte wijze te beheren. Uiteraard is de training wel geheel in het teken van BYOD en gaat dus niet over andere ICT producten en diensten. U krijgt dus de "hands on" kennis die u nodig heeft voor deze specifieke devices!

Deze training bespreekt alle dus noodzakelijke aspecten om deze ‘devices’ (of apparaten) in organisaties te implementeren, waarbij alle facetten van deze nieuwe technologie besproken worden:
- Moeten we dit wel doen? Wat zijn voor- en wat zijn nadelen van smartphones en tablets in eigen beheer? Wat hebben we er aan? Hoeveel gaat het kosten en hoe voorkomen we enorme kosten voor roaming? Verdient het zichzelf wel terug? Heeft dit voordelen voor onze medewerkers of ons imago?
- Hoe gaan we het inrichten? Welke functionaliteit gaan we ondersteunen? Welke garanties gaan we afgeven richting klanten en gebruikers? Hoe zorgen we dat roaming kosten onder controle blijven? Is security wel af te dichten op ons niveau en hoe moeten we dit aanpakken?
- Hoe gaan we e.e.a. implementeren? Is daar voldoende kennis voor in huis? Wat moeten gebruikers, maar ook beheerders ervan weten? Welke implementatietools zijn er beschikbaar voor grote organisaties en voor kleinere organisaties?
- Hoe zorgen we ervoor dat de devices op een effectieve en efficiënte manier beheerd worden? Wie heeft welke rol en hoe zorg je ervoor dat dit op een juiste manier gecommuniceerd wordt? Welke beheertools zijn er op de markt voor grote en kleine organisaties? Wat is Mobile Device Management en hoe werkt het? Wat is Mobile Application Management en hoe werkt het?

BYOD with ITIL doelgroep

Beleidsbepalers, Project managers en operationele managers.

BYOD with ITIL voorkennis en niveau

ITIL Foundation, liefst aangevuld met ITIL Intermediate modulen.

BYOD with ITIL duur

2 dagen

Heeft u een vraag over: BYOD with ITIL

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning

(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)
30,00
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram