Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

 Agile Scrum Foundation e-learning

Aanpak

U krijgt van D-ICT Solutions toegang tot de E-Learning omgeving, waar u in uw eigen tempo door het materiaal kan gaan. De E-Learning training maakt het leren eenvoudig en vermakelijk. Naast de toegang tot filmpjes waar alle onderwerpen van Agile Scrum Foundation behandeld worden, wordt er ook gebruik gemaakt van flashcards en quizvormen.

Het is altijd mogelijk om eerst een demo aan te vragen voor toegang tot de eerste 30% van de module!

Deze Agile Scrum Foundation training is volledig in het Engels!

Inhoud van de training

Aan het begin van training wordt er een overview gegeven van de verschillende onderwerpen. De E-Learners zullen tijdens deze training bekend raken met de principes van Scrum en Agile op de meest pragmatische manier. Naast de theorie zal er tijdens de training veel praktische voorbeelden gegeven worden. Dit zal deelnemers helpen om de materie te laten beklijven en betere beeldvorming te krijgen van de Scrum/Agile principes. Tijdens deze training zullen de E-Learners kennis opdoen over Agile en Scrum, zowel theoretisch onderbouwd als uit praktische ervaringen. De E-Learners worden bij gevraagd actief te participeren om het geleerde ook in hun eigen situatie te kunnen plaatsen. De training wordt gegeven door een ervaren Scrum Agile trainer die naast trainingen ook ingezet worden als consultants zodat feitelijke problematiek aan het daglicht komt en waaruit blijkt hoe Scrum Agile hierin kan helpen.

Doelgroep
De Agile denkwijze is vooral bekend op het gebied van software ontwikkeling, maar de principes worden steeds meer toegepast bij projecten in andere werkvelden. Scrum is de meest toegepaste Agile methode en de module is geschikt voor alle professionals die op de hoogte willen blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van IT en Project Management. De certificering is specifiek geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de volgende gebieden: Project Management; Software ontwikkeling; IT Service Management en Business Management. Specifiek voor mensen met weinig tijd is deze training ideaal.

Voorkennis en niveau

Geen

Duur

Vergelijkbaar met een driedaagse cursus, bestaand uit 6.5 uur aan videobeelden, flashcards en quizvormen.

Examenonderwerpen

Introductie van Agile en Scrum
Scrum practices
Scrum planning
Monitoring Scrum project
Advanced Scrum concept

Examendetails

Aantal multiple-choice vragen : 40
Cesuur : 65% (26 van de 40)
Open boek : nee
Elektronische apparatuur toegestaan : nee

Extra informatie

– De eerste 30% van de cursus is altijd gratis te volgen.

– U heeft 12 maanden toegang tot de cursus.

250,00

Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram