Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

Microsoft

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
product

Overzicht trainingen: Microsoft

Tegenwoordig zijn computers niet meer weg te denken. Met het grote aantal gebruikers worden de functionaliteiten van programma’s als OneDrive, Excel en Outlook steeds uitgebreider en gebruiksvriendelijker. Profiteer van de functionaliteiten door ze te kennen en juist te gebruiken. Hoe? Dat leert u tijdens een van onze Microsoft Office trainingen. Met een goede kennis van Microsoft Office bespaart u veel tijd tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. Wist u bijvoorbeeld dat u Office-applicaties steeds meer van uw werkzaamheden kunt laten doen? Tijdens een Officetraining van DICT Solutions leeft u onder begeleiding van ervaren trainers welke programma’s en functionaliteiten voor u belangrijk zijn.

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van jouw huidige loopbaan en jouw leerdoelen geven wij je graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag aan
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram