Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

Microsoft 365 Mobility and Security MS-101

Kort
AlgemeEN
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?
Deze Microsoft 365 Mobility and Security MS-101 training behandelt drie centrale elementen van Microsoft 365-bedrijfsbeheer: Microsoft 365-beveiligingsbeheer, Microsoft 365-nalevingsbeheer en Microsoft 365-apparaatbeheer.

Microsoft 365 Mobility and Security MS-101 Cursusbeschrijving

Tijdens de Microsoft 365 Mobility and Security ms-101 cursus onderzoek je alle gangbare soorten bedreigingsvectoren en datalekken waarmee organisaties tegenwoordig worden geconfronteerd, en leer je hoe de beveiligingsoplossingen van Microsoft 365 deze beveiligingsbedreigingen aanpakken. U maakt kennis met de Microsoft Secure Score en met Azure Active Directory Identity Protection. Vervolgens leert u hoe u de Microsoft 365-beveiligingsservices beheert, waaronder Exchange Online Protection, Advanced Threat Protection, Safe Attachments en Safe Links. Ten slotte maakt u kennis met de verschillende rapporten die uw beveiligingsstatus bewaken. Je gaat dan over van veiligheidsdiensten naar dreigingsinformatie; in het bijzonder het gebruik van het Security Dashboard en Advanced Threat Analytics om potentiële beveiligingsinbreuken voor te blijven. Nu uw Microsoft 365-beveiligingscomponenten stevig op hun plaats zitten, onderzoekt u de belangrijkste componenten van Microsoft 365-nalevingsbeheer. Dit begint met een overzicht van alle belangrijke aspecten van gegevensbeheer, inclusief gegevensarchivering en -retentie, Information Rights Management, Secure Multipurpose Internet Mail Extension (S / MIME), Office 365-berichtversleuteling en gegevensverliespreventie (DLP). Vervolgens ga je dieper in op archivering en retentie, waarbij je bijzondere aandacht besteedt aan in-place documentbeheer in SharePoint, archivering en retentie in Exchange en retentiebeleid in het Security and Compliance Center. Nu u de belangrijkste aspecten van gegevensbeheer begrijpt, gaat u onderzoeken hoe u ze kunt implementeren, inclusief het bouwen van ethische muren in Exchange Online, het maken van DLP-beleid op basis van ingebouwde sjablonen, het maken van aangepast DLP-beleid, het maken van DLP-beleid om documenten te beschermen, en het maken van beleidstips. Je richt je vervolgens op het beheren van gegevensbeheer in Microsoft 365, inclusief het beheren van retentie in e-mail, het oplossen van problemen met bewaarbeleid en beleidstips die mislukken, evenals het oplossen van problemen met gevoelige gegevens. Vervolgens leert u hoe u Azure Information Protection en Windows Information Protection implementeert.
U sluit deze sectie af door te leren hoe u zoeken en onderzoeken beheert, inclusief het zoeken naar inhoud in het Beveiligings- en nalevingscentrum, het controleren van logboekonderzoeken en het beheren van geavanceerde eDiscovery. De cursus wordt afgesloten met een diepgaand onderzoek naar Microsoft 365 apparaatbeheer. U begint met het plannen van verschillende aspecten van apparaatbeheer, waaronder het voorbereiden van uw Windows 10-apparaten voor co-beheer. Je leert hoe je overstapt van Configuration Manager naar Intune, en je maakt kennis met de Microsoft Store for Business en Mobile Application Management. Op dit punt ga je over van planning naar implementatie van apparaatbeheer; specifiek uw implementatiestrategie voor Windows 10. Dit omvat het leren implementeren van Windows Autopilot, Windows Analytics en Mobile Device Management (MDM). Als u MDM onderzoekt, leert u hoe u het implementeert, hoe u apparaten registreert bij MDM en hoe u apparaatconformiteit beheert.

Onderwerpen Microsoft 365 Mobility and Security MS-101

 • Microsoft 365 Security Metrics
 • Microsoft 365 Security Services
 • Microsoft 365 Threat Intelligence
 • Data Governance in Microsoft 365
 • Archiving and Retention in Office 365
 • Data Governance in Microsoft 365 Intelligence
 • Search and Investigations
 • Device Management
 • Windows 10 Deployment Strategies
 • Mobile Device Management

Kijk op de Microsoft overzichtspagina voor gerelateerde trainingen, zoals de: Microsoft 365 Fundamentals MS-900Microsoft 365 identity and services MS-100
, Microsoft 365 messaging ms-203 of Microsoft 365 security adminstration MS-500.

Doelgroep Microsoft 365 Mobility and Security MS-101

Deze training is bedoeld voor eenieder die de rol van Microsoft 365 Enterprise Admin ambieert en één van de op rollen gebaseerde Microsoft 365-beheerderscertificeringstrajecten heeft doorlopen.

Voorkennis Microsoft 365 Mobility and Security MS-101

Voordat u aan de training kunt beginnen is het aan te raden dat u een op rollen gebaseerde beheerderscursus gevolgd, zoals Messaging, Teamwork, Security and Compliance of Collaboration.

Ook heeft u een bekwaam begrip van:

 • DNS en functionele basiservaring met Microsoft 365-services.
 • algemene IT-practices.

Niveau Microsoft 365 Mobility and Security MS-101

Het niveau van de Microsoft 365 Mobility and Security MS-101 cursus is MBO+.

cursusduur Microsoft 365 Mobility and Security MS-101

De Microsoft 365 Mobility and Security cursus duurt 4 dagen.

Examendetails Microsoft 365 Mobility and Security MS-101

De prijs voor deze training is inclusief de kosten van €195 voor het Microsoft 365 Mobility and Security examen bekend onder MS-101.

Het examen dient gemaakt te worden bij een officiële examen locatie. De kosten voor dit examen zijn normaal €195 exc. BTW en wordt gratis geleverd bij uw inschrijving. Het examencentrum is open van Maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:00.

Meer informatie over dit examen kunt u vinden bij de officiële aanbieder, dat is Microsoft.

Microsoft 365 Mobility and Security MS-101 incompany

Indien u uw bedrijf inschrijft voor een Microsoft 365 Mobility and Security MS-101 incompany via D-ICT Solutions, mag u altijd één van onze trainers/consultants bij u langs laten komen (of virtueel) voor een implementatiesessie Microsoft 365. Tijdens deze middag of ochtend krijgt u een advies met betrekking tot het optimaliseren of inrichten van Microsoft 365 binnen uw organisatie door een gecertificeerde expert.

Heeft u een vraag over: Microsoft 365 Mobility and Security MS-101

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

Microsoft 365 Mobility and Security MS-101 video
Microsoft 365 Mobility and Security MS-101 Bijlage
Bestand downloaden

Veel gestelde vragen

Laagste prijsgarantie voor de beste cursussen (ook voor incompany), door te werken met onze eigen docenten!
We kunnen cursussen altijd verzorgen in meerdere talen: o.a. Duits, Frans, Engels, Nederlands en Italiaans!
1e plaats voor: beste trainers, Prijs/kwaliteit en o.a. Service Management in 2022 en 2023!
Geaccrediteerde trainers met veel werkervaring, dus veel voorbeelden uit de praktijk!
Altijd meer opties beschikbaar omdat wij eigen docenten hebben… Vraag naar de mogelijkheden!
Kijk hieronder voor een aantal voorbeelden van optiedata, vul het aantal deelnemers in en maak een reservering!
60,00
1.890,00
Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram