Beste docenten van 2022 en o.a. hoogste beoordeling prijs/kwaliteit + categorie Service Management! 
Bron
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

Nieuws

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
product
mei 26, 2023
Wat is er veranderd met ISO 27001:2022?

In het digitale tijdperk waar we ons in bevinden is het waarborgen van de veiligheid van informatie van cruciaal belang. ISO 27001 en ISO 27002 zijn internationale normen die organisaties helpen bij het implementeren van effectieve informatieveiligheidsmanagementsystemen. In deze blog vertellen we meer over de nieuwste wijzigingen na negen jaar.

maart 1, 2023
Waarom een cursus TOGAF 10 (nieuwe standaard) cruciaal is voor jouw carrière!

Als professional in de IT-sector is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van enterprise-architectuur. Een van de belangrijkste updates die je niet mag missen, is de TOGAF 10-update. TOGAF, ook wel bekend als The Open Group Architecture Framework, biedt een gestructureerde aanpak voor het ontwerpen, plannen, implementeren en beheren van enterprise-architecturen. En de nieuwste versie, TOGAF 10, brengt een revolutie teweeg in de bedrijfsarchitectuur.

februari 22, 2023
Een uitgebreide gids voor de cursus PM2 Foundation en hoe deze uw carrière in projectmanagement kan versnellen!

De PM2 Foundation Cursus is een uitgebreide inleiding tot projectmanagement en de grondbeginselen ervan. Deze cursus is bedoeld om u te helpen de basisprincipes van projectmanagement te begrijpen en de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om een succesvolle projectmanager te worden.

augustus 4, 2022
UWV scholingspartner

Wist u dat wij een officiële scholingspartner zijn van het UWV?
Dit betekent dat wanneer je cliënt bent van het UWV je in aanmerking kunt komen voor gesubsidieerde trainingen uit ons trainingsaanbod!

juli 14, 2022
TMAP VS ISTQB

Deze blog zal een toelichting geven over zowel de Tmap Suite Test engineer als de ISTQB Foundation modules. Beide zijn bekende certificeringen op het gebied van testmanagement maar wat zij nou de verschillen?

februari 25, 2022
De top 3 Agile Project management tools voor het uitvoeren van Agile Projecten.

Een agile projectmanagementtool is meestal software die is ontworpen om het voor teams gemakkelijker te maken om hun werk te beheren. Het wordt meestal gebruikt in een team van mensen die aan hetzelfde project werken. Dit kan van alles zijn, van het ontwikkelen van een app tot het schrijven van een boek tot het bouwen van een huis. Met de agile projectmanagementtool kunnen ze verschillende methoden gebruiken, zoals kanbanborden en scrumborden. (kanban boards & Scrum Boards) Hiermee kunnen ze de voortgang van het project in realtime zien en indien nodig wijzigingen aanbrengen.

januari 26, 2022
Waarom geaccrediteerde trainingen volgen en certificeringen halen?

je gaat werken bij een organisatie waar al enkele jaren PRINCE2 gebruikt voor het managen van hun projecten. Je hebt al projectervaring opgedaan weliswaar met een andere methodiek dan PRINCE2. Of je carrière krijgt je gewenste wending en je gaat op de ICT-serviceafdeling aan de slag. Deze afdeling heeft al jaren geleden ITIL omarmt en is gegroeid naar een moderne serviceafdeling en neemt nog steeds stappen om zich verder te ontwikkelen.

januari 5, 2022
Business Process Model & Notation 2.0 (BPMN) training

Processen worden steeds meer geautomatiseerd, maar moeten wel UW bedrijfsprocessen volgen i.p.v. andersom! Creëer makkelijk uw gewenste bedrijfsprocessen zodat deze in uw tools geautomatiseerd kunnen worden met BPMN. Business-Process-Model-Notation-BPMN-Dictsolutions Wat is BPMN? De Business Process Modelling Notation is een grafische notatie die de stappen in een bedrijfsproces weergeeft. Business Process Modelling Notation geeft de begin-tot-eindstroom van een bedrijfsproces weer. De notatie is specifiek ontworpen om de volgorde van processen en de berichten die tussen verschillende procesdeelnemers in een gerelateerde set activiteiten stromen, te coördineren. Waarom is BPMN Belangrijk? De wereld van bedrijfsprocessen is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Processen kunnen worden gecoördineerd van achter, binnen en boven de natuurlijke grenzen van organisaties. Een bedrijfsproces omvat nu meerdere deelnemers en coördinatie kan complex zijn. Tot Business Process Modelling Notation was er geen standaard modelleringstechniek ontwikkeld die deze problemen aanpakt. Business Process Modelling Notation is echt ontwikkeld om gebruikers een royaltyvrije notatie te bieden. Voor wie is BPMN Bedoeld? Business Process Modelling Notation is gericht op een hoog niveau voor zakelijke gebruikers en op een lager niveau voor procesuitvoerders. De zakelijke gebruikers moeten een Business Process Modelling Notation -bedrijfsprocesdiagram gemakkelijk kunnen lezen en begrijpen. De procesimplementator moet een bedrijfsprocesdiagram met meer detail kunnen versieren om het proces in een fysieke implementatie weer te geven. Business Process Modelling Notation is gericht op gebruikers, leveranciers en serviceproviders die bedrijfsprocessen op een standaard manier moeten communiceren. Certificaat Het examen met certificaat is direct na de training online af te nemen. De kosten voor het examen bedragen €165. Proefexamens worden in de training behandeld. Wilts u advies over wat de beste keuze voor u is? Dan kunt u altijd contact opnemen met D-ICT Solutions via info@dictsolutions.com of 020-2050324. ‘’De auteur van dit artikel ‘’Keesjan Fijma is een marketing en sales specialist.’’ Samen met de gecertificeerde trainers, interim managers, coaches en het ander personeel van D-ICT Solutions (Detachering, Interim Management, Consultancy en Training) toonaangevend op het gebied van gecertificeerde trainingen wereldwijd in diverse Proces-, Project-, Service en kwaliteitsmanagementtechnieken zoals ITIL, ISO, PRINCE2, Agile, Lean Six Sigma, BiSL en nog vele anderen.’’

oktober 20, 2021
Verschil ITIL 4 foundation / ITIL v3-4 Foundation bridge en ITIL 4 Management Professional transition module

In februari 2019 is de laatst versie van ITIL (Information Technology Infrastructure Library) uitgekomen, genaamd ITIL 4. Vanaf die maand zijn er al meerdere modules gereleased (zoals omschreven in het artikel) en staan er zelfs nog nog 2 extension modules in de planning.

Heeft u al punten gehaald binnen het oude ITIL V3 Certificeringsschema of is ITIL nog helemaal nieuw voor u? Dit artikel zal u de verschillen uitleggen tussen de ITIL 4 foundation / ITIL v3-4 Foundation bridge en ITIL 4 Management Professional transition module, zodat u vol goede moed kunt beginnen met ITIL 4.

oktober 1, 2021
Perfecte kerstcadeau voor werknemers!

Geef uw werknemers een perfect cadeau voor kerst: een cadeau waar zowel zij als u profijt van zullen hebben. D-ICT Solutions levert een BEST ( Beter Eten Slapen en Trainen) cursus inclusief de nieuwste Apple Watch. Uw werknemers zullen fitter en gezonder worden & gaan ook op een leuke manier aan de slag een nieuw Apple device. Verder, krijgen de werknemers zes maanden na de training ook nog eens gratis voedings- en trainingsadvies.

1 2 3 6

Waarom een cursus bij D-ICT Solutions volgen?

Laagste prijsgarantie voor de beste kwaliteit (ook voor incompany), doordat wij zelf trainers in vaste dienst hebben!
1e plaats voor: beste trainers, Prijs/kwaliteit en o.a. Service Management in 2022! In 2023 weer genomineerd!
Geaccrediteerde trainers met veel werkervaring, dus veel voorbeelden uit de praktijk!
Altijd meer opties beschikbaar omdat wij eigen trainer hebben… Vraag naar de mogelijkheden!
Zelf in bezit zijn van de desbetreffende accreditaties van instanties zoals Exin, APMG & Peoplecert/Axelos!
We kunnen training verzorgen in meerdere talen.
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram