Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

Een uitgebreide gids voor de cursus PM2 Foundation en hoe deze uw carrière in projectmanagement kan versnellen!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
product
PM2 Foundation

Introductie PM² Foundation

De PM2 Foundation Cursus is een uitgebreide inleiding tot projectmanagement en de grondbeginselen ervan. Deze cursus is bedoeld om u te helpen de basisprincipes van projectmanagement te begrijpen en de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om een succesvolle projectmanager te worden.

PM2 Foundation is binnenkort pas beschikbaar, neem contact op voor meer informatie

Wat is de PM2 Foundation Course en waarom is deze essentieel voor projectmanagers?

PM² is een projectmanagementmethodologie ontwikkeld door de Europese Commissie en beschikbaar voor iedereen. Het doel is om projectmanagers in staat te stellen oplossingen en voordelen aan hun organisaties te leveren door de volledige levenscyclus van hun projecten effectief te beheren. PM² bevat elementen uit een breed scala aan wereldwijd geaccepteerde best practices voor projectmanagement. Het is door veel EU-instellingen goedgekeurd als de officiële projectmanagementmethodologie. PM² wordt ook ondersteund als initiatief van het Programma Digitaal Europa.

De PM² Foundation Foundation training behandelt onderwerpen zoals het begrijpen van de projectlevenscyclus, het ontwikkelen van effectieve communicatiestrategieën en het beheersen van risico’s. U leert ook over best practices voor het beheren van projecten, budgettering en planning, en hoe u succes kunt meten. Na afronding van deze cursus heeft u een goed begrip van de principes van projectmanagement en bent u goed voorbereid op uw PM2 Foundation – certificeringsexamen.

Voordelen van het volgen van de PM2 Foundation Course en wat u kunt verwachten.

Door deze cursus PM² Foundation te volgen, krijgt u een beter begrip van wat er nodig is om een succesvolle projectmanager te zijn en ontwikkelt u de vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle projectoplevering. De cursus geeft ook een overzicht van de verschillende beschikbare cursussen voor projectmanagers, zodat u er een kunt vinden die het beste bij u past. Ook krijg je een inleiding in de Masterclass Projectmanagement, waarin geavanceerde onderwerpen als risicomanagement en kwaliteitsborging aan bod komen. Daarnaast leer je ook hoe je populaire projectmanagementtools zoals Microsoft Project en Trello effectief kunt gebruiken. Na succesvolle afronding van deze cursus kunt u met vertrouwen elke rol van projectmanager in uw organisatie op zich nemen of verdere certificeringen nastreven door professionele instanties zoals PMI of APM.

Lees meer over de cursus op de PM2 Foundation pagina waar u ook meer informatie kunt opvragen over de cursus.

De auteur van dit artikel is een trainingsadviseur bij D-ICT Solutions. Samen met de gecertificeerde trainers, interim managers, coaches en het ander personeel van D-ICT Solutions (Detachering, Interim Management, Consultancy en Training) toonaangevend op het gebied van gecertificeerde trainingen wereldwijd in diverse Proces-, Project-, Service en kwaliteitsmanagementtechnieken zoals ITIL, ISO, PRINCE2, Agile, Lean Six Sigma, BiSL en nog vele anderen.

Voor meer informatie
0800-2224449
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram