Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

Wij werken onder andere voor…

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
product

De grootste opleiders

D-ICT Solutions (Detachering Interim management Consultancy Trainingen) geeft niet alleen klassikale en incompany trainingen aan bedrijven/personeelsleden maar wordt ook regelmatig ingehuurd door de grootste opleiders, dit bevestigt de kwaliteit van onze trainers/trainingen. Verder, onderscheidt D-ICT Solutions zich van de andere aanbieders in Europa door uitsluitend te werken met trainers in vaste dienst.

Dit zorgt er o.a. voor dat:

  • wij een laagste prijsgarantie aan kunnen bieden.
  • wij zelf een beter toezicht kunnen houden op de kwaliteit mede door het ingerichte QMS.
  • Wij zelden een training moeten verzetten of veranderen van locatie omdat wij met een minder aantal deelnemers startgarantie kunnen geven.

Banken & Finance

Banken, verzekeringen en andere financiële instellingen zijn in de laatste periode erg in beweging waarbij voornamelijk de digitalisering van processen een belangrijke ontwikkeling is geweest in de laatste periode. D-ICT Solutions heeft recentelijk veel ervaring opgedaan bij de grootste financiële instellingen van de wereld o.a. op gebied van ITIL Service Level Management, Test Management, Project Management en uiteraard veel opleidingen op gebied van ITIL en PRINCE2© .

Zorg

D-ICT Solutions heeft zijn wortels in de zorg en veel van de D-ICT consultants komen uit de zorg, zoals ook uit de CV’ s opgemaakt kan worden. Projectmanagement voor de implementatie van Ziekenhuis Informatie Systemen (ZIS), ERP Software,  invoering van Helpdesktools invoering van ITIL® Service Management processen (Incident Management, Change Management, …). Hiernaast het voeren van Interim Management voor IT Afdelingen en uiteraard trainingen op gebied van Applicatiemanagement, ITIL en PRINCE2© .

Telecom

Telecom is constant in beweging en maakt gebruik van de nieuwste technologie. Hierbij is een uitstekende organisatie van IT en de IT processen binnen de organisatie een absolute noodzaak. D-ICT Solutions wordt vaak gevraagd om binnen Telecom IT organisaties te helpen structureren met ITIL®  of PRINCE2 ®in te voeren door middel van projectmanagement, IT Service Management of trainingen op gebied van ITIL®  of PRINCE2® .

Industrie

Grote en kleine industrieën zijn grote verbruikers van IT middelen en met een groeiende hoeveelheid en dus per definitie complexiteit aan IT is een goede inrichting en beheer van management een absolute vereiste . D-ICT Solutions wordt vaak gevraag om ITIL Service Management, Project Management, Consultancy, Interim Management en training te bieden aan

Overheid

Door de aard van de deskundigheid voert D-ICT Solutions waarschijnlijk vaker dan andere sectoren uit voor overheidsorganisaties. Vrijwel alle ministeries, maar ook lokale overheid vragen vaker dan gemiddeld om Projectmanagement in o.a. implementatietrajecten, IT Service Management in procesimplementatie of procesverbeteringstrajecten, Interim management, invoering van risico- en crisismanagement begeleiding en uiteraard trainingen op diverse vlakken.

Meer weten?
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram