Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

Perfecte kerstcadeau voor werknemers!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
product
kerstcadeau-voor-werknemers

Geef uw werknemers een perfect cadeau voor kerst: een cadeau waar zowel zij als u profijt van zullen hebben. D-ICT Solutions levert een BEST ( Beter Eten Slapen en Trainen) cursus inclusief de nieuwste Apple Watch. Uw werknemers zullen fitter en gezonder worden & gaan ook op een leuke manier aan de slag een nieuwe Apple device. Verder, krijgen de werknemers zes maanden na de training ook nog eens gratis voedings- en trainingsadvies. Kortom, echt een perfect kerstcadeau voor werknemers!

Inhoud BEST Apple Watch training

Tijdens de Beter Eten Slapen & Bewegen (BEST) inclusief Apple Watch training wordt natuurlijk het gebruik van de Apple Watch uitgelegd maar krijgen de kandidaten ook nog een cursus in gezond eten en bewegen en slapen. Dit alles kan via de Watch gemonitord worden. Na afloop kunnen de cursisten nog een half jaar van voedingsadviezen door onze voedingsdeskundige en trainingsadviezen van onze bewegingsdeskundige op maat gebruik maken.

Dus in plaats van een dure kartonnen doos vol ongezonde snacks… Een waardevol geschenk en een goede gezondheid voor 2022! Dat zal zeker indruk maken bij uw werknemers.

Op tijd uw kerstcadeau voor werknemers

Boek nu een groepstraining bij u op locatie en u heeft het Perfecte kerstcadeau voor werknemers en personeelsuitje in één! Kijk voor het nieuwste overzicht van apple devices wat wij aan kunnen bieden op de site van Apple.

Bel voor informatie en boekingen met 020-2050324 of schrijf een mail aan info@dictsolutions.com

Voor meer informatie
0800-2224449
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram