Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

Wijzing m.b.t. de PRINCE2 ® en ITIL® Trainingen: de klassikale trainingen en e-learning modules zijn alleen nog in combinatie met het officiële examen beschikbaar

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
product

Eerder in juli 2019 zijn wij al op de hoogte gesteld van de plannen van Peoplecert (Axelos), om alleen nog trainingen in combinatie met de officiële examens te verkopen en dit wordt nu toch echt in werking gezet.

D-ICT Solutions mag als Accredited training organsation (ATO/geaccrediteerd trainingsinstituut) vanaf 1 november 2019 geen losse examens meer verkopen voor PRINCE2® en ITIL®.

Dit geldt ook voor onze nieuwe ITIL® 4 Foundation e-learning module, deze is t/m 31 oktober ook nog zonder het officiële ITIL® 4 Foundation examen te bestellen.

Waarom heeft Axelos deze keuze gemaakt?

  • Om ervoor te zorgen dat elke kandidaat die investeert in training ook kans krijgt om de bijbehorende certificering te behalen. De certificering rechtvaardigt ook de investering van een organisatie in een training voor het personeel.
  • Zodat Axelos de kwaliteit van ITIL® en PRINCE2® kan handhaven en de Intergriteit van de merken beschermd worden maar ook dat het vertrouwen in de best practices verder versterkt wordt.

 ‘’De auteur van dit artikel ‘’Keesjan Fijma is een marketing en sales specialist.’’ Samen met de gecertificeerde trainers, interim managers, coaches en het ander personeel van D-ICT Solutions (Detachering, Interim Management, Consultancy en Training) toonaangevend op het gebied van gecertificeerde trainingen wereldwijd in diverse Proces-, Project-, Service en kwaliteitsmanagementtechnieken zoals ITIL, ISO, PRINCE2, Agile, Lean Six Sigma, BiSL en nog vele anderen.’’

Voor meer informatie
0800-2224449
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram