Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

Waarom geaccrediteerde trainingen volgen en certificeringen halen?

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
product
geaccrediteerde-trainingen-volgen-en-certificeringen-halen

StStel je gaat werken bij een organisatie waar al jaren PRINCE2 wordt gebruikt voor het managen van hun projecten. Of Je hebt al projectervaring opgedaan met weliswaar een andere methodiek dan PRINCE2. Of je carrière krijgt eindelijk de gewenste wending en je gaat op de ICT-serviceafdeling aan de slag. Maar deze afdeling heeft al jaren geleden ITIL omarmt en is gegroeid naar een moderne serviceafdeling en neemt nog steeds stappen om zich verder te ontwikkelen.

In deze voorbeelden zul je ingewerkt worden door je nieuwe collega’s die al jaren geleden trainingen hebben gevolgd en ook al zoveel jaar ervaring hebben!

Waarschijnlijk is er een introductieplan of opleidingsplan voor je gemaakt om zo je zo goed mogelijk in te kunnen werken. Naast het wennen aan je nieuwe werkplek, je collega’s en taken raak je wegwijs in een nieuwe of andere manier van werken.

Als nieuwe servicemedewerker bestudeer je de procesdocumentatie voor jouw nieuwe functie en verdiep je je in de gebruikte werkinstructies. De servicedesk tool is heel uitgebreid en er zijn veel stappen die gevolgd moeten worden. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer!

Als nieuwe servicemedewerker lees je de procesdocumentatie voor je nieuwe functie en verdiep je je in de gebruikte werkinstructies. De servicedesk tool is heel uitgebreid en er zijn veel stappen die gevolgd moeten worden. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer.

Hoe zou je het inwerken van de nieuwe medewerkers een boost kunnen geven?

Een goed inzicht krijgen in het concept van een methodiek of Frameworks levert een enorme bijdrage in het verkorten van de leercurve. Als je de methode kunt doorgronden dan overzie je het geheel en ga je ook de verbanden zien. Je ziet de puzzelstukjes op hun plaats terecht komen, de kwartjes vallen.

Een foundation cursus brengt je efficiënt de grondbeginselen bij van het gebruikte Frameworks. Je ziet de context en de achtergrond en leert denken vanuit de methodiek.

Meestal kun je in 3 dagen (of zelfs minder) inzicht krijgen met de ITIL 4 foundation, PRINCE2 foundation, Tmap Suite Test Engineer of bijvoorbeeld de Agile Scrum Foundation, en ben je voorbereid om het bijbehorende certificeringsexamen te kunnen halen.

Deze cursussen worden gegeven door trainers die ook over de nodige praktijkervaring beschikken. Dus behandelen jullie niet alleen de theorie, maar ook voorbeelden uit de praktijk zodat je een goed beeld krijgt hoe de methodiek werkt.

Deze Frameworks en methodieken evolueren zich, regelmatig komen er verbeterde versies uit. Wie weet breng jij zo de nieuwste inzichten mee terug naar je werkgever en kun je zelfs bijdragen aan verbeteringen van de dagelijkse gebruikte practices.

De certificeringen tonen aan dat je de foundations beheerst en je kennis over het Frameworks een boost heeft gekregen en de opbouw van je ervaring kan beginnen. Bovendien is een certificering bijna altijd voorwaarde om een meer specialistische vervolgcursus te kunnen volgen.

Wilt u een vrijblijvend advies over welke module er nou echt bij u past? Dan kunt u altijd contact opnemen met D-ICT Solutions via de livechat, info@dictsolutions.com of 020-2050324.

Meerdere accreditaties in bezit van onder andere Exin, Peoplecert en APMG.

De auteur Frank van Dun is niet alleen een trainers voor trainingen zoals de Agile Scrum Foundation maar ook beschikbaar als Service Manager voor uw opdrachten.

Voor meer informatie
0800-2224449
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram