Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

Top 5 redenen waarom het investeren in trainingen waardevol is!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
product

Het investeren in opleidingen of trainingen voor uw personeel moet u nooit onderschatten. Het is van essentieel belang dat u de kennis van uw medewerker op goed niveau houdt om mee te kunnen gaan met onder andere de ontwikkelingen op technologisch gebied en de strengere eisen die worden gesteld. Om een voorbeeld te noemen, de nieuwe(re) ITIL® 4 Foundation die is uitgekomen op 18 februari 2019. De Vorige versie van ITIL® V3 dateert uit 2011 en de update was noodzakelijk omdat nu andere methodieken zoals Lean, Agile of DevOps ook ruim besproken worden.

Maar wat zijn nou echt concrete voorbeelden van de noodzaak in het investeren in trainingen?

  1. Het personeel blijft langer werkzaam bij uw bedrijf. De kosten voor het aantrekken van nieuw personeel ligt vele malen hoger dan het investeren in aanwezig talent. Uw werknemers tevreden houden zorgt dus voor meer besparingen op lange termijn.
  2. Door het ontwikkelen van vaardigheden, kunt u beter concurreren en blijft u een krachtige marktpositie behouden. U moet meegaan met de trends en innovaties in uw vakgebied, zeker gezien de recente ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus waar het ‘’nieuwe werken’’ een grotere rol is gaan spelen.
  3. Hogere werktevredenheid voor uw personeel. Als uw personeel meer wordt uitgedaagd en zich zelfverzekerd voelt, is een betere toewijding en productiviteit een mooie bijkomstigheid. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat uw bedrijf efficiënter wordt.
  4. U trekt de best presterende werknemers aan die staan te popelen om bij uw organisatie in dienst te treden. Een trainingsbudget beschikbaar stellen voor uw personeel maakt uw gehele organisatie aantrekkelijker.
  5. Het ontwikkelen van uw personeel zorgt ervoor dat u het personeel dat al welbekend is met de bedrijfscultuur een nog verdere stap kan nemen. Zo kunt u kiezen voor interne promotie in plaats van het aannemen van duurder personeel. Dit zorgt voor minder kosten, een kortere inwerkperiode en geeft u een positief signaal af aan andere medewerkers.

Bent u van plan om te investeren in uw personeel maar weet u nog niet hoe? Neem contact op met één van de trainingsadviseurs van D-ICT Solutions die een advies op maat kan geven.

Wist u dat er ook een subsidie beschikbaar is voor het verkrijgen van loopbaanadviezen, het oprichten van een bedrijfsschool en het up to date houden van de vaardigeden? D-ICT Solutions kan u bijvoorbeeld ondersteunen met een workplace assessment.

Voor meer informatie
0800-2224449
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram