Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

UWV scholingspartner

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
product
UWV scholingspartner

Wist u dat wij een officiële scholingspartner zijn van het UWV?

Dit betekent dat wanneer je client bent van het UWV je in aanmerking kunt komen voor gesubsidieerde trainingen uit ons trainingsaanbod!

Door UWV scholingspartner te zijn, kunnen wij je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling op het gebied van bijvoorbeeld projectmanagement en je arbeidskansen daarmee vergroten.

Kort gezegd: Als de scholing noodzakelijk is om ander werk te vinden, betaalt het UWV jouw training. Voorwaarde is dat je er uiteraard alles aan doet om de training suc­cesvol af te ronden. Als je toe­stem­ming krijgt voor scholing en deze is noodzakelijk, kun je bij UWV tevens een tijde­lijke vrijstelling aanvragen voor jouw sollici­tatie­plicht.

In principe komen alle trainingen die maximaal 1 jaar duren in aanmerking. Je moet dit wel met het UWV afstemmen, zij bepalen uiteindelijk of de training die jij wilt volgen in aanmerking komt. Het moet passen bij jouw loopbaan en het perspectief op werk. Dit zorgt ervoor dat u bij re-integratie kosteloos cursussen bij ons kunt volgen.

Deze week heeft bijvoorbeeld iemand goedkeuring gekregen om een PRINCE2 Fast track (Foundation & Practitioner in 5 dagen) te volgen voor een betere arbeidspositie als projectmanager.

Meest gevraagde certificeringen te volgen bij D-ICT Solutons (UWV scholingspartner)

D-ICT heeft meer dan 200 trainingen die je helpen je volgende stap in je carrière te maken, steeds afgestemd op jouw wensen, kennis en ervaring! Wij raden vooral de volgende 3 vaak gevraagde certificeringen aan:

Wilt u een vrijblijvend advies?
Dan kunt u altijd contact opnemen met D-ICT Solutions via info@dictsolutions.com, 020-2050324 of de livechat.

De auteur van dit artikel ‘’Keesjan Fijma” is een trainingsadviseur bij D-ICT Solutions. Samen met de gecertificeerde trainers, interim managers, coaches en het ander personeel van D-ICT Solutions (Detachering, Interim Management, Consultancy en Training) toonaangevend op het gebied van gecertificeerde trainingen wereldwijd in diverse Proces-, Project-, Service en kwaliteitsmanagementtechnieken zoals ITIL, ISO, PRINCE2, Agile, Lean Six Sigma, BiSL en nog vele anderen.

Voor meer informatie
0800-2224449
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram