Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

Business Process Model & Notation 2.0 (BPMN) training

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
product

Processen worden steeds meer geautomatiseerd, maar moeten wel UW bedrijfsprocessen volgen i.p.v. andersom! Creëer makkelijk uw gewenste bedrijfsprocessen zodat deze in uw tools geautomatiseerd kunnen worden met BPMN.

Wat is BPMN?

De Business Process Modelling Notation is een grafische notatie die de stappen in een bedrijfsproces weergeeft. Business Process Modelling Notation geeft de begin-tot-eindstroom van een bedrijfsproces weer. De notatie is specifiek ontworpen om de volgorde van processen en de berichten die tussen verschillende procesdeelnemers in een gerelateerde set activiteiten stromen, te coördineren.

Waarom is BPMN Belangrijk?

De wereld van bedrijfsprocessen is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Processen kunnen worden gecoördineerd van achter, binnen en boven de natuurlijke grenzen van organisaties. Een bedrijfsproces omvat nu meerdere deelnemers en coördinatie kan complex zijn. Tot Business Process Modelling Notation was er geen standaard modelleringstechniek ontwikkeld die deze problemen aanpakt. Business Process Modelling Notation is echt ontwikkeld om gebruikers een royaltyvrije notatie te bieden.

Voor wie is BPMN Bedoeld?

Business Process Modelling Notation is gericht op een hoog niveau voor zakelijke gebruikers en op een lager niveau voor procesuitvoerders. De zakelijke gebruikers moeten een Business Process Modelling Notation -bedrijfsprocesdiagram gemakkelijk kunnen lezen en begrijpen. De procesimplementator moet een bedrijfsprocesdiagram met meer detail kunnen versieren om het proces in een fysieke implementatie weer te geven. Business Process Modelling Notation is gericht op gebruikers, leveranciers en serviceproviders die bedrijfsprocessen op een standaard manier moeten communiceren.

Certificaat

Het examen met certificaat is direct na de training online af te nemen. De kosten voor het examen bedragen €225 en  Proefexamens worden in de training behandeld. Meer informatie over de certificering kunt up op de pagina BPMN Foundation vinden.

Wilt u advies over wat de beste keuze voor u is?

Dan kunt u altijd contact opnemen met D-ICT Solutions via info@dictsolutions.com of 020-2050324.

De auteur van dit artikel Keesjan Fijma. Samen met de gecertificeerde trainers, interim managers, coaches en het ander personeel van D-ICT Solutions (Detachering, Interim Management, Consultancy en Training) toonaangevend op het gebied van gecertificeerde trainingen wereldwijd in diverse Proces-, Project-, Service en kwaliteitsmanagementtechnieken zoals ITIL, ISO, PRINCE2, Agile, Lean Six Sigma, BiSL en nog vele anderen.

Voor meer informatie
0800-2224449
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram