Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

Waarom een cursus TOGAF 10 (nieuwe standaard) cruciaal is voor jouw carrière!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
product

Inleiding TOGAF® Standard, 10de editie

Als professional in de IT-sector is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van enterprise-architectuur. Een van de belangrijkste updates die je niet mag missen, is de TOGAF 10-update. TOGAF, ook wel bekend als The Open Group Architecture Framework, biedt een gestructureerde aanpak voor het ontwerpen, plannen, implementeren en beheren van enterprise-architecturen. En de nieuwste versie, TOGAF 10, brengt een revolutie teweeg in de bedrijfsarchitectuur.

Hier zijn vijf redenen waarom je nu een training moet volgen in het nieuwe TOGAF 10:

  1. Het helpt je om de nieuwste concepten en best practices in de enterprise-architectuur te begrijpen en toe te passen. Dit zal je helpen om je competenties te verbeteren en een voorsprong te krijgen op andere professionals in de IT-sector.
  2. Het biedt je een holistische en gestructureerde benadering van enterprise-architectuur. Dit zal je helpen om bedrijfsdoelstellingen beter af te stemmen op IT-systemen en -processen, waardoor je de waarde die je aan je organisatie kunt toevoegen, vergroot.
  3. Het verbetert je inzicht in de architectuurmodellering, zodat je bedrijfsarchitecturen efficiënter kunt ontwerpen, plannen en implementeren. Dit zal je helpen om je werk beter te doen en jezelf te onderscheiden als een waardevolle werknemer.
  4. Het biedt je waardevolle inzichten over hoe de complexiteit van IT-systemen kan worden beheerd om maximale efficiëntie en effectiviteit te bereiken. Dit zal je helpen om betere beslissingen te nemen en problemen sneller op te lossen.
  5. Het vergroot je kansen op het behalen van TOGAF-certificering, wat een erkende en waardevolle kwalificatie is voor professionals in de IT-sector. Dit zal je helpen om je carrière te bevorderen en deuren te openen naar nieuwe kansen en uitdagingen.

Meer informatie over TOGAF 9.2? Lees dan ons andere artikel over TOGAF.

Kortom, een training in het nieuwe TOGAF 10 is cruciaal voor jouw carrière in de IT-sector. Het zal je helpen om je competenties te verbeteren, je werk beter te doen, jezelf te onderscheiden als een waardevolle werknemer en je kansen op certificering en carrière-ontwikkeling te vergroten. Dus waar wacht je nog op? Wij bieden zowel de TOGAF Foundation level 1 als de TOGAF Certified Level 2 aan. Investeer in jezelf en schrijf je vandaag nog in voor een training in TOGAF 10!

De auteur van dit artikel is een trainingsadviseur bij D-ICT Solutions. Samen met de gecertificeerde trainers, interim managers, coaches en het ander personeel van D-ICT Solutions (Detachering, Interim Management, Consultancy en Training) toonaangevend op het gebied van gecertificeerde trainingen wereldwijd in diverse Proces-, Project-, Service en kwaliteitsmanagementtechnieken zoals ITIL, ISO, PRINCE2, Agile, Lean Six Sigma, BiSL en nog vele anderen.

Voor meer informatie
0800-2224449
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram