Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

ITIL®4 Direct, Plan and Improve (DPI) en ITIL®4 Specialist: Create, Deliver and Support (CDS) bij D-ICT Solutions!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
product

Afgelopen vrijdag 8 november zijn de ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan and Improve (DPI) en ITIL®4 Specialist: Create, Deliver and Support (CDS) examens live gegaan. Dit artikel zal de ITIL®4 Specialist: Create, Deliver and Support (CDS) module verder toelichten.

Introductie ITIL®4 Specialist: Create, Deliver and Support (CDS)

Kortom, de ITIL®4 Specialist : Create, Deliver and Support (CDS) training, die nu dus beschikbaar is bij D-ICT Solutions, gaat verder met het toelichten van de onderwerpen die zijn geïntroduceerd tijdens de ITIL®4 foundation training. Het is een logische vervolgstap voor iedereen die tastbare veranderingen aan wilt brengen binnen de organisatie, met betrekking tot werkmethode binnen service management. De ITIL®4 Specialist: Create, Deliver and Support (CDS) module zorgt voor een holistische en praktische benadering, maar helpt ook bij het beheren en creëren van gestroomlijnde en effectieve services. Hedendaags is het leveren van services die aan de vraag van de klant voldoen, betrouwbaar zijn en stabiel blijven met de IT-ontwikkelingen van vandaag het standaard geworden. Elke Serviceorganisatie moet de services creëren, leveren en ondersteunen, maar ook de competenties en vaardigheden begrijpen.

Doelgroep ITIL®4 Specialist: Create, Deliver and Support (CDS)

De ITIL®4 Specialist: Create, Deliver and Support (CDS) behandelt niet de technische aspecten van ITSM, maar kijkt op een hoger niveau naar wat er moet gebeuren met alle vier de dimensies van service management. Hierdoor is de doelgroep voor de ITIL®4 Specialist: Create, Deliver and Support (CDS) training de meer ervaren ITIL® beoefenaren, bijvoorbeeld de teamleiders, managers en consultants.

ITIL®4 Specialist: Create, Deliver and Support (CDS) vanuit ITIL® V3 perspectief

Binnen ITIL® V3 zijn gelijkwaardige onderwerpen behandelD tijdens de ITIL® V3 Service Design, ITIL® V3 Service Transition en ITIL® V3 Service Operation. Het concrete verschil zit erin dat ITIL® V3 zich bezighoudt met hoe organisaties werk uitvoeren (hoe beheren we de incidenten) en ITIL®4 Specialist: Create, Deliver and Support (CDS) zich bezighoudt met wat de organisatie doen (welke activiteiten worden er uitgevoerd tijdens het beheren van een incident).

Wilt u meer weten over het ITIL 4 certificeringsschema? Dan kunt u altijd contact opnemen met D-ICT Solutions via info@dictsolutions.com of 020-2050324.

De auteur van dit artikel Keesjan Fijma is een marketing en sales specialist. Samen met de gecertificeerde trainers, interim managers, coaches en het ander personeel van D-ICT Solutions (Detachering, Interim Management, Consultancy en Training) toonaangevend op het gebied van gecertificeerde trainingen wereldwijd in diverse Proces-, Project-, Service en kwaliteitsmanagementtechnieken zoals ITIL, ISO, PRINCE2, Agile, Lean Six Sigma, BiSL en nog vele anderen.

Voor meer informatie
0800-2224449
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram