Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

4 nieuwe ITIL 4 specialist modules om je carrière in duurzame IT te helpen bevorderen!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
product
ITIL 4 specialist modules

ITIL 4 Service Management en de itil 4 specialist modules

ITIL 4 is de nieuwste versie van het ITIL-framework, een set van best practices voor IT-servicemanagement. Het framework is ontworpen om organisaties te helpen de kwaliteit en efficiëntie van hun IT-services te verbeteren, terwijl ook rekening wordt gehouden met de milieu-impact van hun IT-activiteiten.

In 2023 heeft Axelos, de organisatie die ITIL beheert, 2 van de vier nieuwe specialistmodules uitgebracht die zich richten op duurzaamheid in IT:

ITIL 4 Specialist Acquiring and Managing Cloud Services
ITIL 4 Specialist Business Relationship Management
ITIL 4 Specialist IT Asset Management
ITIL 4 Specialist Sustainability in Digital and IT
Deze modules bieden diepgaande kennis en vaardigheden op specifieke aspecten van duurzaam IT-servicemanagement. Ze zijn ontworpen voor professionals die hun carrière in deze gebieden willen bevorderen en hun organisaties willen helpen hun milieu-impact te verminderen.

Introductie ITIL 4 specialist modules

ITIL 4 Specialist Acquiring and Managing Cloud Services

Deze module behandelt de principes en praktijken van het verwerven en beheren van cloudservices op een duurzame manier. Het helpt professionals om de verschillende soorten cloudservices te begrijpen, hoe cloudproviders te evalueren en te selecteren, en hoe cloudservices effectief te beheren terwijl de milieu-impact wordt geminimaliseerd.

ITIL 4 Specialist Business Relationship Management

Deze module behandelt de principes en praktijken van business relationship management (BRM) op een duurzame manier. Het helpt professionals om de importance van BRM te begrijpen, hoe effectieve relaties met klanten en andere belanghebbenden op te bouwen en te onderhouden, en hoe BRM te gebruiken om de levering van IT-services op een duurzame manier te verbeteren.

ITIL 4 Specialist IT Asset Management

Deze module behandelt de principes en praktijken van IT asset management (ITAM) op een duurzame manier. Het helpt professionals om de importance van ITAM te begrijpen, hoe IT-activa te identificeren, te classificeren en te beheren, en hoe ITAM te gebruiken om de efficiëntie en effectiviteit van IT-activiteiten op een duurzame manier te verbeteren.

ITIL 4 Specialist Sustainability in Digital and IT

Deze module behandelt de principes en praktijken van duurzaamheid in digitaal en IT. Het helpt professionals om de milieu-impact van IT te begrijpen, hoe de milieu-impact van IT-activiteiten te verminderen, en hoe IT te gebruiken om organisaties te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Waarom deze nieuwe ITIL 4 specialistcertificaten behalen?

Er zijn veel redenen om deze nieuwe ITIL 4 specialistcertificaten te behalen. Deze certificaten kunnen je helpen:

  • Je carrière in duurzame IT bevorderen
  • Een diepere understanding krijgen van specifieke aspecten van duurzaam IT-servicemanagement
  • Je vaardigheden en kennis in deze gebieden verbeteren
  • Je expertise aan potentiële werkgevers demonstreren

Zijn deze modules het waard?

De vier nieuwe ITIL 4 specialistmodules bieden waardevolle inzichten en vaardigheden voor IT-professionals die hun carrière in specifieke gebieden van duurzaam IT-servicemanagement willen bevorderen. Als je in deze gebieden geïnteresseerd bent, raad ik je aan meer over de modules te leren en te overwegen om de bijbehorende certificaten te behalen.

Hoe deze nieuwe ITIL 4 specialist certificaten behalen?

Om de nieuwe specialist certificaten te halen, moet je een geaccrediteerd examen afleggen. Deze worden aangeboden bij verschillende trainingsproviders wereldwijd. Wij bij D-ICT Solutions streven ernaar om deze modules altijd als eerste te kunnen geven. Verder, geven wij de laagste prijsgarantie niet alleen voor open roosten maar ook bij het organiseren van een incompany.

De auteur van dit artikel is een trainingsadviseur bij D-ICT Solutions. Samen met de gecertificeerde trainers, interim managers, coaches en het ander personeel van D-ICT Solutions (Detachering, Interim Management, Consultancy en Training) toonaangevend op het gebied van gecertificeerde trainingen wereldwijd in diverse Proces-, Project-, Service en kwaliteitsmanagementtechnieken zoals ITIL, ISO, PRINCE2, Agile, Lean Six Sigma, BiSL en nog vele anderen.

Voor meer informatie
0800-2224449
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram