Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

De nieuwe ITIL 4 Practice manager modules om te groeien binnen IT Service Management!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
product
nieuwe itil 4 practice manager modules

ITIL 4 Practice Manager Modules zijn een reeks van geaccrediteerde certificeringen die zijn ontworpen om servicemanagers te helpen om hun diensten te beheren, te ondersteunen en te verbeteren. De modules zijn gebaseerd op ITIL 4, de nieuwste versie van het ITIL-framework.

nieuwe pad ITIL 4 certification path KJF BEWERKT KLAAR BLOG 2

De drie nieuwe ITIL 4 Practice Manager Modules

 1. ITIL 4 Specialist collaborate, assure and improve
 2. ITIL 4 Specialist Plan, Implement and Control
 3. ITIL 4 Specialist Monitor, Support and Fulfil

Elke module behandelt een specifiek aspect van servicemanagement, zoals incidentbeheer, probleembeheer, serviceaanvragen, monitoring en gebeurtenissen, servicevermogen, strategie en planning, risicomanagement, veranderingen, continuïteit, bewaking en rapporteren, relatiebeheer, kennisbeheer, leveranciersmanagement en kwaliteitsmanagement.

De ITIL 4 Practice Manager Modules zijn een waardevolle aanvulling op de ITIL 4-framework en bieden servicemanagers de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om hun diensten te beheren, te ondersteunen en te verbeteren.

Als je een servicemanager bent of in een rol werkt die verband houdt met servicemanagement, dan is het behalen van de ITIL 4 Practice Manager-certificering een waardevolle investering in je carrière.

ITIL 4 Specialist Monitor, Support and Fulfil

ITIL 4 Specialist Monitor, Support and Fulfil is een module die servicemanagers helpt om hun diensten te beheren en te ondersteunen. De module behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder:

 • Incidentbeheer
 • Probleembeheer
 • Serviceaanvragen
 • Monitoring en gebeurtenissen
 • Servicevermogen

De module leert servicemanagers hoe ze deze processen kunnen gebruiken om hun diensten te beheren en te ondersteunen, en om ervoor te zorgen dat ze aan de behoeften van hun klanten voldoen.

ITIL 4 Specialist Plan, Improve and Control

ITIL 4 Specialist Plan, Improve and Control is een module die servicemanagers helpt om hun diensten te plannen, verbeteren en beheersen. De module behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder:

 • Strategie en planning
 • Risicomanagement
 • Veranderingen
 • Continuïteit
 • Bewaking en rapporteren

De module leert servicemanagers hoe ze deze processen kunnen gebruiken om hun diensten te plannen, verbeteren en beheersen, en om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de behoeften van hun klanten en aan de bedrijfsdoelstellingen

ITIL 4 Specialist Collaborate, Assure and Improve

ITIL 4 Specialist Collaborate, Assure and Improve is een module die servicemanagers helpt om samen te werken met belanghebbenden, om ervoor te zorgen dat hun diensten voldoen aan de behoeften van hun klanten en aan de bedrijfsdoelstellingen. De module behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder:

 • Relatiebeheer
 • Kennisbeheer
 • Leveranciersmanagement
 • Kwaliteitsmanagement

De module leert servicemanagers hoe ze deze processen kunnen gebruiken om samen te werken met belanghebbenden, en om ervoor te zorgen dat hun diensten voldoen aan de behoeften van hun klanten en aan de bedrijfsdoelstellingen.

Voordelen van het behalen van de ITIL 4 Specialist-certificering

Deze 3 modules zijn een waardevolle aanvulling op de ITIL 4-framework en bieden servicemanagers de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om hun diensten te beheren, te ondersteunen en te verbeteren.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het behalen van de ITIL 4 Specialist-certificering. Enkele van de voordelen zijn:

 • Een hoger salaris
 • Beter baanperspectief
 • Een sterkere positie in onderhandelingen
 • Een grotere kans op promotie
 • Een betere begrip van ITIL 4
 • Een betere vaardigheid om diensten te beheren, te ondersteunen en te verbeteren

Als je een servicemanager bent of in een rol werkt die verband houdt met servicemanagement, dan is het behalen van de ITIL 4 Specialist-certificering een waardevolle investering in je carrière.

De auteur van dit artikel is een trainingsadviseur bij D-ICT Solutions. Samen met de gecertificeerde trainers, interim managers, coaches en het ander personeel van D-ICT Solutions (Detachering, Interim Management, Consultancy en Training) toonaangevend op het gebied van gecertificeerde trainingen wereldwijd in diverse Proces-, Project-, Service en kwaliteitsmanagementtechnieken zoals ITIL, ISO, PRINCE2, Agile, Lean Six Sigma, BiSL en nog vele anderen.

Voor meer informatie
0800-2224449
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram