+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

Microsoft Azure Fundamentals 1 dag (AZ-900-1)

Kort
AlgemeEN
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?
De Microsoft Azure Fundamentals eendaagse training AZ-900-1 biedt u de basiskennis met betrekking tot Cloud services en hoe deze worden geleverd door Microsoft Azure. Deze cursus is een ideale eerste stap met betrekking tot het leren over Microsoft Cloudservices / Microsoft Azure.

Cursusbeschrijving Microsoft Azure Fundamentals 1 dag

Tijdens deze training worden algemene cloud computing-concepten, evenals algemene cloud computing-modellen en -diensten zoals openbare, particuliere en hybride cloud en Infrastructure-as-a-Service (IaaS), Platform-as-a-Service (PaaS) en Software-as-a-Service (SaaS) besproken.

Het omvat ook enkele kernservices en -oplossingen van Azure, evenals belangrijke Azure-pijlerservices met betrekking tot beveiliging, privacy, compliance en vertrouwen. Verder, worden de ondersteuningsservices en prijzen van het werken met Azure besproken.

Doet u graag meer hands-on ervaring op? Dan raden wij u de training Microsoft Azure Fundamentals 2 dagen aan.

Doelgroep Microsoft Azure Fundamentals 1 dag

De doelgroep van de Microsoft Azure Fundamentals eendaagse training is eenieder die meer wilt leren over Microsoft Azure.

Voorkennis Microsoft Azure Fundamentals 1 dag

Er is geen voorkennis benodigd voor het volgend van de Microsoft Azure Fundamentals training van 1 dag. Basiskennis met betrekking tot IT is mooi meegenomen maar zeker geen vereiste.

Trainingsduur Microsoft Azure Fundamentals 1 dag

De totale duur van de Microsoft Azure Fundamentals is één 1 dag, er is ook een variant tweedaagse variant beschikbaar , namelijk de: Microsoft Azure Fundamentals 2 dagen.

Examendetails Microsoft Azure Fundamentals 1 dag

De prijs voor deze training is inclusief de kosten voor Microsoft Azure Fundamentals examen bekend onder AZ-900 en het examen duurt ongeveer 90 minuten waar niet-native Engels sprekenden 30 minuten extra krijgen.

Extra informatie Microsoft Azure Fundamentals 1 dag

Het examen dient gemaakt te worden bij een officiële examen locatie. De kosten voor dit examen zijn normaal €130 exc. BTW en wordt gratis geleverd bij uw inschrijving. Het examencentrum is open van Maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:00.

Heeft u een vraag over: Microsoft Azure Fundamentals 1 dag (AZ-900-1)

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning

(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)
580,00
15,00
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram