Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

 AgilePM® Foundation e-learning

Aanpak

U krijgt van D-ICT Solutions toegang tot de E-Learning omgeving, waar u in uw eigen tempo door het materiaal kan gaan. De E-Learning training maakt het leren eenvoudig en vermakelijk. Naast de toegang tot filmpjes waar alle onderwerpen van AgilePM Foundation behandeld worden, wordt er ook gebruik gemaakt van 3 educatieve spellen en voorbeeldvragen.

Het is altijd mogelijk om eerst een demo aan te vragen voor toegang tot de eerste 30% van de module!

Deze AgilePM training is volledig in het engels!

Inhoud van de training

Aan het begin van training wordt er een overview gegeven van de verschillende onderwerpen. AgilePM ™ certificering is het resultaat van samenwerking tussen APMG-International en het DSDM Consortium. DSDM (Dynamic Systems Development Method) is het langst bestaande Agile methode, alsmede enige Agile methode gericht op het managen van Agile projecten. Heeft zich over de jaren heen ontwikkeld tot Project Framework, en AgilePM is een subset op maat gemaakt voor de Agile projectmanager.
Cursisten wordt uitgelegd hoe het model is opgezet, hoe de verschillende projectactiviteiten en project rollen met elkaar zijn verbonden en hoe AgilePM omgaat met projectbeheersing.
Deze cursus biedt de voorbereiding voor zowel de Foundation en Practitioner examens.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die momenteel bezig met Agile-gebaseerde projecten of ervaring met andere vormen van project management ervaring en Agile PM vaardigheden en kennis aan hun portfolio willen toevoegen.
Iedereen met enige ervaring met projectmatig werken, hetzij van de klant of de leverancier kant kan profiteren van deze cursus, inclusief maar niet beperkt tot: projectmanager, teamleiders en managers of projectmedewerkers. Specifiek voor iedereen die weinig tijd beschikbaar heeft.

Voorkennis en niveau
geen, enige ervaring met deelname in projecten wordt aanbevolen.

Duur
Vergelijkbaar met een driedaagse cursus, bestaand uit 10 uur videobeelden, 3 educatieve spellen en voorbeeldvragen.

Extra informatie

– De eerste 30% van de cursus is altijd gratis te volgen.

– U heeft 12 maanden toegang tot de cursus.

250,00

Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram