+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

ISTQB Foundation

Kort
AlgemeEN
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?

ISTQB Foundation cursusbeschrijving

Deze driedaagse training geeft een algemene introductie in het testen van informatiesystemen. De doelstelling van de training is om de cursisten voor te bereiden op het ISTQB Foundation examen. Enkele belangrijke onderwerpen die hierbij zeker aan de orde komen, zijn het belang van testen, het testen in relatie tot de systeemontwikkeling en de fundamenten van een gestructureerd testproces. De verschillende fasen in een test project worden toegelicht, waarna ook enkele test technieken (zowel black box als white box) behandeld worden. Deze foundation training bevat dus de basis in testen voor zowel test managers als testers. Naast theorie bevat de training ook een aantal proefexamens, zodat de behandelde onderwerpen nog beter in de examen context geplaatst worden. Gedurende de training wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan het relateren van de Nederlandse terminologie aan de Engelse. 

ISTQB Foundation

Deze driedaagse ISTQB training geeft een algemene introductie in het testen van informatiesystemen. De doelstelling van de training is om de cursisten voor te bereiden op het ISTQB Foundation examen. Enkele belangrijke onderwerpen die hierbij zeker aan de orde komen, zijn het belang van testen, het testen in relatie tot de systeemontwikkeling en de fundamenten van een gestructureerd testproces. De verschillende fasen in een test project worden toegelicht, waarna ook enkele test technieken (zowel black box als white box) behandeld worden. Deze foundation training bevat dus de basis in testen voor zowel test managers als testers. Naast theorie bevat de training ook een aantal proefexamens, zodat de behandelde onderwerpen nog beter in de examen context geplaatst worden.
Gedurende de training wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan het relateren van de Nederlandse terminologie aan de Engelse.

ISTQB Foundation Onderwerpen

Onderwerpen in deze module zijn de testbeginselen, testen gedurende de levenscyclus, statische technieken, testspecificatietechnieken, blackbox technieken, whitebox technieken en experienced based technieken.

Bij D-ICT Solutions geven wij ook de tegenhanger van deze training, namelijk de Tmap Suite test engineer training welke ook populair is.

ISTQB Foundation doelgroep

Iedereen die zich wil kwalificeren als professioneel tester. Deze certificering biedt ook goede kwalificaties voor builders, designers, programmeurs en projectmanagers.

ISTQB Foundation voorkennis en niveau

De deelnemer is bekend met gestructureerd testen zoals TMAP® NEXT of een vergelijkbare methode, HBO.

ISTQB Foundation duur

3 dagen

ISTQB Foundation examendetails

Het ISTQB Foundation examen is multiple choice en wordt in het Engels afgenomen.

Gratis implementatieworkshop / implementatiesessie bij ISTQB incompany training

Indien u uw bedrijf inschrijft voor een ISTQB incompany via D-ICT Solutions, mag u altijd één van onze trainers/consultants bij u langs laten komen (of virtueel) voor een implementatiesessie ISTQB. Tijdens deze middag of ochtend krijgt u een advies met betrekking tot het optimaliseren of inrichten van ISTQB binnen uw organisatie door een gecertificeerde ISTQB expert.

Heeft u een vraag over: ISTQB Foundation

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning

(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)
1.200,00
45,00
197,00
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram