Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

Partners

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
product

Wilt u onze partner worden?

D-ICT Solutions een wereldwijd Opleidingsinstituut & Consultancy Bureau en wordt niet alleen ingehuurd door de grootse opleiders van de Benelux maar ook door internationale opleidingscentra. Als betrouwbare partner leveren wij al jarenlang geaccrediteerde trainers die ook op consultancy-opdrachten ingezet kunnen worden. 

Heeft u moeite om al uw certificeringen te behalen om een ​​geaccrediteerde trainingsorganisatie te worden? Wilt u uw klanten ITIL, PRINCE2, Lean Six Sigma, ISO, Microsoft en vele andere trainingsprogramma's bieden? Neem contact met ons op voor ons goedkope en gemakkelijke franchisingconcept en start binnen een week uw eigen educatieve bedrijf!

Het franchiseconcept is eenvoudig, flexibel en goedkoop. Er is geen inschrijfgeld vereist en biedt u de mogelijkheid om vanaf nul te beginnen en geleidelijk uw eigen bedrijf op te bouwen met uw eigen klanten. De geleverde certificeringen zijn wereldwijd erkende certificeringen en stellen u in staat overal kantoren te openen!

Voor content zijn wij ook altijd opzoek naar samenwerkingen met partners zoals Jobsora voor alles met betrekking tot Detachering, Interim Management en consultancy & PRINCE2Foundation voor trainingen.
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram