Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

PRINCE2® Foundation e-learning (inclusief examen)

Inhoud van de training

Aan het begin van training wordt er een overview gegeven van de verschillende onderwerpen. E-Learners wordt uitgelegd hoe het model is opgezet, hoe de verschillende projectactiviteiten en project rollen met elkaar zijn verbonden en hoe PRINCE2® omgaat met uitzonderingen en wijzigingen, die altijd in een project optreden. Gedurende de cursus zullen de E-Learners leren hoe ze een project management organisatie kunnen opzetten die verantwoordelijk is voor het managen en plannen van een project. E-Learners zal worden geleerd hoe ze de verschillende project management rollen kunnen definiëren om ervan verzekerd te zijn dat het project op de meest effectieve en efficiënte manier wordt uitgevoerd. De methode van “managen door uitzonderingen” zal een sleutelrol vervullen bij het behandelen van project issues.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor project managers, medewerkers van project ondersteuning en medewerkers van kwaliteitsborging. Tevens voor iedereen die ook maar enigszins is betrokken bij en deelneemt aan een of meer projecten. Door de toegang tot de cursus voor 12 maanden is het ideaal voor iemand met weinig tijd.

Voorkennis en niveau
Geen.

Duur
Werkdruk van 3 dagen met toegang tot de E-learning omgeving van 12 maanden.

Examenonderwerpen

De karakteristieken en de context van een project en de voordelen van het werken volgens PRINCE2®; Het doel van de PRINCE2® rollen, managementproducten en thema’s; De PRINCE2® principes; Het doel, de doelstellingen en de context van de  PRINCE2® processen.

Examen

Het examen bestaat uit 75 multiple-choice vragen en 5 controle vragen.

De deelnemer moet in 1 uur 35 of meer correcte antwoorden geven om te slagen – 50%.

Extra informatie

– De eerste 30% van de cursus is altijd gratis te volgen.

– U heeft 12 maanden toegang tot de cursus.

– Volledig geaccrediteerd door PeopleCert

– Vergelijkbaar met een 3-daagse klassikale training

Aanpak

U krijgt van D-ICT Solutions toegang tot de PRINCE2® Foundation E-Learning omgeving, waar u in uw eigen tempo door het materiaal kan gaan. De PRINCE2® Foundation E-Learning training maakt het leren eenvoudig en vermakelijk. Naast de toegang tot de filmpjes waar alle onderwerpen van PRINCE2® Foundation behandeld worden, wordt er ook gebruik gemaakt van meerdere quizzen, voorbeeldvragen, flashcards en educatieve spellen.

Het is altijd mogelijk om eerst een demo aan te vragen voor toegang tot de eerste 30% van de module!

Deze PRINCE2® Foundation training is volledig in het Engels!

 

780,00

Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram