Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

 Scrum Product Ownership e-learning

Aanpak

U krijgt van D-ICT Solutions toegang tot de E-Learning omgeving, waar u in uw eigen tempo door het materiaal kan gaan. De E-Learning training maakt het leren eenvoudig en vermakelijk. Naast de toegang tot filmpjes waar alle onderwerpen behandeld worden, wordt er ook gebruik gemaakt van educatieve spellen en voorbeeldvragen.

Het is altijd mogelijk om eerst een demo aan te vragen voor toegang tot de eerste 30% van de module!

Deze  Scrum Product Ownership e-learning is volledig in het Engels!

Inhoud van de training

PSPO (Professional Scrum Product Owner) is een certificering van Scrum.org, een van de primaire organisaties voor Scrum, opgericht door een van de medeoprichters van Scrum. Het PSPO-examen gaat over het kern Scrum-raamwerk vanuit het perspectief van Product Owner, plus een aantal algemene Agile-praktijken en technieken die worden gebruikt door Product Owners. U kunt eLearning-cursussen, klassikale cursussen of zelfstudie volgen om u erop voor te bereiden. Dan kun je een examenvoucher kopen bij Scrum.org en het examen online afleggen.

Doelgroep

Bijna alle vragen in het PSM-examen (Professional Scrum Master) kunnen voorkomen in het PSPO-examen, dat ongeveer 70% van de PSPO-vragen omvat. Met andere woorden, een persoon die het PSPO-examen kan halen, moet ook het PSM-examen kunnen halen. Als je niet PSM-gecertificeerd bent, is het daarom een goed idee om met PSM te beginnen en vervolgens naar PSPO te gaan, tenzij je een beperkt budget hebt.

Voorkennis en niveau
geen, enige ervaring met scrum is mooi meegenomen

Duur
De cursus komt overeen met een 2-daagse klassikale cursus (15 PDU’s) en bestaat uit 32 lessen. De lessen worden kort en relatief onafhankelijk gehouden, zodat drukke professionals de cursus gemakkelijk kunnen volgen en afmaken met slechts 15 minuten per dag.

Extra informatie

– De eerste 30% van de cursus is altijd gratis te volgen.

– U heeft 12 maanden toegang tot de cursus.

125,00

Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram