Beste docenten en beste score prijs/kwaliteit & Service Management!
Lees verder
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

 The Scrum Framework e-learning

Aanpak

U krijgt van D-ICT Solutions toegang tot de E-Learning omgeving, waar u in uw eigen tempo door het materiaal kan gaan. De E-Learning training maakt het leren eenvoudig en vermakelijk. Naast de toegang tot filmpjes waar alle onderwerpen behandeld worden, wordt er ook gebruik gemaakt van educatieve spellen en voorbeeldvragen.

Het is altijd mogelijk om eerst een demo aan te vragen voor toegang tot de eerste 30% van de module!

Deze   The Scrum Framework e-learning is volledig in het Engels!

Inhoud van de training

PSM (Professional Scrum Master) is een certificaat van Scrum.org, een van de belangrijkste organisaties voor Scrum, opgericht door de medeoprichter van Scrum.

Het PSM-examen gaat over het belangrijkste Scrum-raamwerk; alleen Scrum, en geen verwant onderwerp, zoals de optionele praktijken die worden gebruikt in Agile-projecten (bijvoorbeeld Pair-Programming en Test-Driven Development).

U kunt zich op het examen voorbereiden met eLearning-cursussen, klassikale cursussen of zelfstudie. Als u klaar bent, kunt u een examenvoucher kopen bij Scrum.org en deze online opnemen.

Doelgroep

Als het je doel is om een expert in Scrum te worden, dan is PSM een prima startpunt. Als u de certificeringskosten zo laag mogelijk wilt houden, is PSM een goede optie.

Aan de andere kant, als je vertrouwd wilt raken met Scrum en een goed begrip van Agile wilt krijgen, zonder veel druk op jezelf uit te oefenen, is het ASF-programma geschikter voor jou.

Voorkennis en niveau
geen, enige ervaring met scrum is mooi meegenomen

Duur
Deze eLearning-cursus is gelijk aan een tweedaagse klassikale cursus (15 PDU’s) en bevat 19 lessen met geïntegreerde flashcards. Kortom, de cursus biedt alles wat je nodig hebt om het onderwerp te leren en je voor te bereiden op het examen.

Extra informatie

– De eerste 30% van de cursus is altijd gratis te volgen.

– U heeft 12 maanden toegang tot de cursus.

99,00

Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram