+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com

IPMA D

Kort
AlgemeEN
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?
De IPMA-D training bevat de volgende onderwerpen: projectfasering en projectorganisatie, projectplanning & beheersing, budgetten en geld, kwaliteitsbewaking, risicomanagement en projectmanagement methoden en technieken.

IPMA D Cursusbeschrijving

Door diverse casus wordt u inzicht en vaardigheid bijgebracht met betrekking tot Projectmanagement volgens de Nederlandse competence baseline. U krijgt kennis over technieken en tools betreffende projectmanagement zoals Gantt charts, PERT netwerken, Work Breakdown Structures, enzovoort. U kunt de projectmanagement processen, en producten plaatsen binnen een methode zoals bijvoorbeeld PRINCE2®. Ingegaan wordt op project fasering binnen de organisatie. Het plannen en besturen van een project. Hoe de kwaliteit te bewaken binnen een project. Aandacht is er voor financiën en budgettering. Aan het eind van de cursus wordt u voorbereid op het mondeling assessment van het examen.

Heeft u uw IPMA D certificaat al in bezit? Dan kunt u uiteraard ook de IPMA C training bij D-ICT Solutions volgen.

Geïnteresseerd in een ander framework? Misschien past de PRINCE2 Foundation training beter bij u.

Verder ontwikkelen op het gebied van (Agile) Scrum? Dan raden wij u aan om de Agile scrum Master training te volgen.

IPMA D Doelgroep

Projectmedewerkers en beginnende projectmanagers met HBO werk- en denkniveau.

IPMA D voorkennis en niveau

U heeft een vooropleiding op HBO-niveau, of op het niveau van de opleiding PRINCE2. Ruime ervaring met projectmanagement kan een lagere vooropleiding compenseren.

IPMA D duur

4 dagen

IPMA D examendetails

Het theorie-examen bestaat uit twee delen en beslaat in totaal 3 uur. Het eerste deel bestaat uit 50 meerkeuzevragen en duurt ongeveer 60 minuten. Het tweede deel bevat open vragen en duurt ongeveer 120 minuten. De open vragen bestaan uit rekenvragen, korte open vragen en een kort scenario. De meerkeuzevragen wegen voor 50% mee en de open vragen voor 50%.
Na het afronden van het examen krijgt u van het examenorgaan binnen 6 weken een e-mail met de uitslag. Indien u geslaagd bent, ontvangt u ongeveer één maand daarna het certificaat op het door u opgegeven adres. Met het IPMA D-certificaat bent u gerechtigd de titel ‘Certified Project Management Associate’ te voeren. Het IPMA D-certificaat is vijf jaar geldig

Gratis implementatieworkshop / implementatiesessie bij IPMA D incompany training

Indien u uw bedrijf inschrijft voor een IPMA D incompany via D-ICT Solutions, mag u altijd één van onze trainers/consultants bij u langs laten komen (of virtueel) voor een implementatiesessie IPMA D. Tijdens deze middag of ochtend krijgt u een advies met betrekking tot het optimaliseren of inrichten van IPMA D binnen uw organisatie door een  IPMA expert.

Heeft u een vraag over: IPMA D

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning

(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)
1.700,00
1.700,00
1.700,00
1.700,00
1.700,00
1.700,00
1.700,00
1.700,00
60,00
605,00
Depaus Holding BV/D-ICT Solutions
Verrijn stuartweg 1A,
1112 AW Diemen
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram